avantgardecosmetics

Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Gastenboek
Zojuist mijn bestelling ontvangen en ik ben er heel blij ... lees meer >>
03-05-2012

Tijdje geleden bij u besteld. Zo\`n 50 verschillende geuroliën en ... lees meer >>
18-04-2012

Weer super snel geleverd! Bedankt ... lees meer >>
17-04-2012

Plaats een bericht >>



Carnaubawas


Artikel 8 van 20

Carnaubawas



€ 3 25
Carnaubawas:


Carnaubawas :                INCI: Copernica Cerifera
Herkomst: plantaardig,wasachtige stof van gedroogde bladeren.
Gebruik: carnaubawas heeft een hoge smelt temperatuur 83-86º. Emulsie die carnaubawas bevatten zijn zeer vast. Carnaubawas heeft een zeer goed vermogen om olie te binden.
Geschikt voor: lipsticks ,lipverzorging en schmink
Gebruik: 8-10%
Lipsticks met carnaubawas hebben een hoge smelt temperatuur en worden niet zacht in de tas of op het strand.




(inclusief 19% BTW)