avantgardecosmetics

Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Gastenboek
Zojuist mijn bestelling ontvangen en ik ben er heel blij ... lees meer >>
03-05-2012

Tijdje geleden bij u besteld. Zo\`n 50 verschillende geuroliën en ... lees meer >>
18-04-2012

Weer super snel geleverd! Bedankt ... lees meer >>
17-04-2012

Plaats een bericht >>



SCI INCI; Sodium Cocoyl Isethionate ( needles) va 100gr.


Artikel 10 van 12

géén afbeelding
beschikbaar



€ 2 95
SCI:


Sodium Cocoyl Isethionate (SCI), is een tenside in vaste vorm. Het wordt o.a. gebruikt als vervanger van zeep in reinigende stukken "zeep". Het is milder dan zeep en schuimt ook goed als er kalk in het water zit.Ook vel gebruikt in combinatie met SLSA voor een groter fluffy schuim.

Sodium Cocoyl Isethionate (SCI) is een goede reinger en schuimt redelijk. Voor gebruik in bruisballen,shampoo bars,solid shower en andere schuimende cosmetica in vaste vorm, maar het kan ook in oplossing worden gebruikt in handzeep, shampoo en dergelijke. De INCI naam is Sodium Cocoyl Isethionate. Het percentage wasactieve stof is 100%.

SCI kan desnoods tot 100% worden gebruikt. In bruisballen en dergelijke is een lager percentage bijvoorbeeld 5-10% gebruikelijker.

Is de needle te grof maal deze in bijv een koffiemolen dan is SCI makkeljker te verwerken. Gebruik een mondkapje kan de slijmvliezen irriteren.



(inclusief 19% BTW)