Glycerine/Glycerol 86,5% en 100% plantaardig va 100ml

Vorige Artikel 23 van 59 Volgende
€ 1,95 (inclusief 21% btw)

Glycerine is een heldere, reukloze en kleurloze viskeuze vloeistof, plantaardig. Glycerine dankt zijn naam aan zijn zoete smaak (gr. Glykerós = zoet) Gebruiksconcentratie : 2-5% (nooit meer dan 10%)

Speciale eigenschap / cosmetisch effect: Glycerine trekt water aan en bindt het, dus het heeft een vochtbindend effect. Het onttrekt echter geen vocht aan de huid (zoals vaak wordt aangenomen) maar bindt het vocht waar het is: in de huid. Het verhoogt de elasticiteit van de huid en wordt snel opgenomen. De maximale dosering van 10% mag echter niet worden overschreden, die alleen in medische gebieden mag worden gebruikt.

toepassing:Glycerine is een bewezen vochtinbrengend  voor alle soorten cosmetische producten. Maar het wordt ook gebruikt als een bevochtigingsmiddel in de voedingsmiddelenindustrie en bijvoorbeeld voor de productie van zeepbellen.

Verwerkingstip: Glycerine is niet gevoelig voor hitte en kan direct in de waterfase worden opgenomen. Het kan echter ook worden toegevoegd aan het eindproduct met de andere actieve ingrediënten.

 

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel