Carnaubawas INCI: Copernica Ceriferava 50gr stabilisator

Vorige Artikel 5 van 12 Volgende
€ 3,25 (inclusief 21% btw)

Carnaubawas :               
Herkomst: plantaardig,wasachtige stof van gedroogde bladeren.
Gebruik: carnaubawas heeft een hoge smelt temperatuur 83-86º. Emulsie die carnaubawas bevatten zijn zeer vast. Carnaubawas heeft een zeer goed vermogen om olie te binden.

Lipsticks met carnaubawas hebben een hoge smelt temperatuur en worden niet zacht in de tas of op het strand.

Carnaubawas wordt veel gebruikt in cosmetica om producten stevigheid en glans te geven, maar ook in voeding; denk bijvoorbeeld aan het glanslaagje om dropjes en winegums. In tegenstelling tot bijenwas, dat ook vaak gebruikt wordt om deze redenen, is carnaubawas plantaardig en dus geschikt voor veganisten.

Het is een ideaal ingrediënt om bijvoorbeeld je eigen lippenbalsem of deodorantstick mee te maken. Het geeft extra stevigheid waardoor je product niet zo snel smelt. Daarbij geeft het een mooie glans en verzorgt het je huid door dat het vocht aantrekt en vasthoudt in je huid.

  • Hypoallergeen
  • Te gebruiken in plaats van bijenwas
  • Houdt vocht vast in je huid en verzorgt je huid
  • Geeft glans

Geschikt voor: lipsticks ,lipverzorging en schmink
Gebruik: 8-10%

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel