Preservative POG ( voorheen GF preserve POG) INCI: Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin

Vorige Artikel 6 van 8 Volgende
€ 1,50 (inclusief 21% btw)

 PRESERVATIVE POG


Een breed spectrum conserveringsmiddel in olie oplosbaar en oplosbaar in glycerine dat effectief is tegen bacteriën, gisten, schimmels en fungi is. Stabiel bij temperaturen tot 80C.
 Preservative POG (Voorheen GFpreserve POG)
Gebruikt in cosmetische producten zoals zonbescherming, lotions, haar producten en verschillende gels, Preservative POG is één van de meest effectieve breed-spectrum conserveringsmiddelen die op de markt is gebracht. Het is ongelooflijk stabiel en krachtig, voor het creëren van duurzame, professionele cosmetische ingrediënten. Dit conserveringsmiddel niet gebruiken met water oplosbare oliën . Gebruik niveau: 1,1% in de cooldownfase. Niet oplosbaar in water zo nodig glycerine in een waterige oplossing. 

Toevoegen aan de cooldown fase.
Toepassingen:
Hair Care

Bath Gels

Dosering: 0,5% -1%
 pH-niveau is 5 tot 12
INCI: Phenoxyethanol en Ethylhexylglycerin

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel