Palo Santo granulaat fijn. va 100gr

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende

Dit gemalen hout heeft divere benamingen; heilighout,palo santo hout of duizendhout  en gebruik je als wierook.Dit hout wordt gezien als magisch, zeldzaam, en heilig. Het is een heerlijk geurende houtsoort die veel wordt gebruikt door sjamanen en genezers. Zij gebruiken dit hout al duizenden jaren bij rituele zegeningen en voor zuiveringsdoeleinden.

Dit Heilige Hout komt uit het Andes gebergte in Peru en wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen zijn gevallen. Het hout moet vervolgens 4-10 jaar rijpen voordat de magische geur vrijkomt.

Palo Santo geeft een lichte, zoete geur die wat lijkt op Frankincense of Neroli wierook. De geur neemt sneller af in geursterkte dan wierook, maar blijft toch subtiel hangen in een ruimte. 

Steek een kooltje aan in een abalone schelp of een ander vuurvast bakje tot het gaat gloeien en strooi er dan wat Palo Santo granulaat op en verspreidt je de rook met behulp van bij een veer door de ruimtes die je wilt laten geuren en zuiveren van negatieve energie.

Het heeft een heerlijke geur als het wordt aangestoken , maar niet zo zwaar als de meeste wierook. 

.Als je er klaar mee bent dooft het vanzelf.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel