Aloe vera gel basis Pure skin hydration va 200ml

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

  ALOË VERA GEL basis
 Aloë Vera-gel is rijk aan Aloë Vera en favoriet bij onze klanten. Het voelt als zijde en wordt gemakkelijk opgenomen door de huid, huid kalmerend, regenererend.

Aloë Vera Gel is een natuurlijke toner en is ideaal als alternatief voor vochtinbrengende crème, beschermt en herstelt de huid.

Onze Aloe Base wordt vaak alleen gebruikt, maar de toevoeging van etherische oliën kan deze base in het geavanceerde medium veranderen om een ​​breed scala aan huidaandoeningen aan te pakken.

Effectief voor gebruik op alle huidtypes en verkoelend en herstellend op een zonverbrande of beschadigde huid. Perfect voor dagelijks gebruik en kan worden gebruikt op het gezicht of lichaam

Tip: 
Je kunt de gel combineren met meer essentiële oliën om je eigen unieke melanges te maken.

De aloë-gel kan 0 - 4% etherische oliën en een zeer kleine hoeveelheid drageroliën opnemen. Volgens de EU-richtlijnen mag u echter niet meer dan 1% essentiële olie gebruiken, hoewel veel aromatherapieboeken  meer zullen adviseren.

De Aloe Gel is helder tot licht groen van tint en kan ook worden gecombineerd met kleuren en geuren

Bepaalde oliën en geuren kunnen ervoor zorgen dat de gel tijdens het mengen licht troebel wordt. In de meeste gevallen zal dit na ongeveer 24 uur bezinken en opnieuw helder worden.Experimenteer om een ​​combinatie te vinden die voor jou werkt. Als je een  te veel etherische olie toevoegt,neem dan wat polysorbate 20 om deze met de gel te mengen en deze weer helder te maken. 

PRODUCT TIPS
Zonnebrand gel
Combineer met essentiële oliën zoals lavendel om een ​​perfecte natuurlijke remedie tegen verbranding en zonnebrand te maken

Body Wrap Clay
Combineer met onze selectie van kleien (kaolien en groene klei bijvoorbeeld) met 70% aloë vera-gel met 30% klei om een ​​spa-kwaliteit bodywraps te produceren.

Aanbrengen op de huid en bedekken met mousseline gedurende 15 - 30 minuten, waardoor de gel de huid kalmeert terwijl de kleien ontgiften.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel