Aloe_vera & Zeewier Gel va 250ml

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende

ALOË VERA & SEAWEED GEL

Een hoog gehalte aan antioxidante ,aloë vera en op zeewierbasis die op dezelfde manier kan worden gebruikt als onze aloë vera gelbasis, maar met de toegevoegde antioxidante eigenschappen van zeewier.

Aloë Vera en Seaweed Gel geven een zijdeachtige huidgevoel en mengen goed met essentiële oliën. Aloe Vera Gel is compatibel met toevoeging van kleurstoffen en additieven. 

Onze Aloe & Seaweed Gel is gemaakt met een natuurlijk zeewier-extract, omdat dit een natuurlijk extract is,kan  de kleur variëren van lichtgroen tot geel/bruin kleurig

Werking op de huid
Effectief voor gebruik op alle huidtypes. De antioxiderende eigenschappen werken op de zonverbrande en beschadigde huid. Perfect voor dagelijks gebruik en op het gezicht en  lichaam

Breng direct op de huid aan door een hoeveelheid ter grootte van een erwt . De gel absorbeert binnen enkele minuten.
Gebruik netjes op alle delen van de huid en kalmeert de huid.

Je kunt de gel combineren met meer etherische oliën om je eigen unieke melanges te maken.

De Aloe & Seaweed Gel is in staat om 0 - 4% etherische oliën te absorberen.

U kunt een kleine hoeveelheid toevoegen aan plantaardige oliën gebruiken, tot 0,3%.

Bepaalde oliën en geuren kunnen ervoor zorgen dat de gel tijdens het mengen licht troebel wordt. In de meeste gevallen wordt dit na ongeveer 24 uur opnieuw helder. Experimenteren helpen je om te bepalen welke oliën het beste werken. Als je gel troebel wordt, voegt dan enkele druppels  polysorbaat 20  toe en doorroeren. De toevoeging van Polysorbate 80 kunnen de extra toegevoegde plantaardige olie helpen door  de gel te mengen..

TIPS
Anti- Zonnebrandgel  : combineer met etherische  oliën zoals lavendel om een ​​natuurlijke remedie te creëren tegen zonnebrand en brandwonden

Pulse Point Remedies combineer  een mix van etherische oliën die gemakkelijk kunnen worden toegepast op hartslagpunten om te herstellen, te doen herleven en te ontspannen.: 

Body Wrap Clay: Combineer met onze selectie klei soorten om bodywraps te maken. Gebruik  tussen 10% en 30% klei, afhankelijk van het gewenste gevoel en effect van het product. De aloë-, zeewier- en kleiwrapping kan op de huid worden aangebracht en 15 tot 30 minuten worden bedekt met mousseline/katoen wikkel of met huishoudplastic, waardoor de gel de huid kalmeert terwijl de kleien ontgiften.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel