Distelolie/saflourolie koudgeperst INCI: Carthamus Tinctorius

Vorige Artikel 10 van 35 Volgende
€ 2,75 (inclusief 21% btw)

Herkomst:distel- of saffloerolie wordt gewonnen door het persen van de zaden. De olie heeft een hoog gehalte (tot 75%) aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Behoort tot de olie met het hoogste aandeel aan linolzuur ruim 80%.In cosmetics gebruikt als matterende olie bij een vette huid.

Deze milde verzachtende en vochtregulerende olie geschikt voor de vette acne huid,normale huid met ontstekingen,gemengde huid met een hoge talg afscheiding en voor de snel geïrriteerde huid. Kan ook voor de verzorging rond de ogen gebruikt worden Als terugvetter in douchegels

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel