Oregano ( wilde marjolein) 10ml INCI:ORIGANUM HERACLEOTICUM BLOEM olie

Vorige Artikel 45 van 74 Volgende

Oregano olie ook wel wilde marjolein genaamd wordt verkregen van de gedroogde bloeiende plant. Deze biologische essentiële olie is bijzonder geschikt voor gebruik in de keuken.

Met stoomdestillatie wordt, uit de bloeiende plant, de etherische olie gewonnen. Deze essentiële olie wordt in veel producten gebruikt om haar sterke werking tegen schimmels, bacteriën en virussen. In veel cosmetica wordt Oregano gebruikt voor de geur in allerlei lotions, zepen en parfums.
Oregano olie bevat van nature de stof carvacrol, onze oregano olie heeft ongeveer 70% carvacrol. Carvacrol zou een sterke werking hebben tegen micro-organismen en daarom wordt deze stof gebruikt als antiseptisch middel.
De geur van etherische oregano olie zou kalmerend en rustgevend werken

Oregano etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel