Conservering PCG INCI: fenoxyethanol en caprylylglycol va 10ml

Vorige Artikel 4 van 11 Volgende
€ 1,60

Een populair  conserveermiddel, geschikt voor een groot aantal verschillende cosmetische formuleringen.

 Conserveermiddel PCG is een wereldwijd goedgekeurd, parabenenvrij en formaldehydevrij vloeibaar conserveringssysteem dat bestaat uit fenoxyethanol in een verzachtende basis van caprylylglycol. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een optimale bescherming tegen microbiële groei en geeft het eindproduct een uitzonderlijk gevoel.

Naast het bieden van een breed spectrum van conservering tegen bacteriën, gisten en schimmels, geeft de aanwezigheid van caprylylglycol een uitzonderlijk gevoel aan de voltooide formulering, waardoor het bruikbaar is in crèmes, lotions, zonnebrandmiddelen, kleurcosmetica, lichaamswassingen en shampootoepassingen. Het kan direct aan de formulering worden toegevoegd tijdens pre- of post-emulgering bij of onder 60°C (140°F). Er zijn geen pH-beperkingen en het is compatibel met de meeste grondstoffen.

Toepassingen ;

  • Lotions
  • Crèmes
  • Shampoo's
  • Conditioners

 

Gebruikspercentage: 0,5 - 1,5%

 pH-niveau is 5,5 tot 8,5

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel