Kamillebloemen waterINCI: Anthemis noblis va 100ml

Vorige Artikel 5 van 32 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)

Kamille bloemenwater

Verzachtend, ontspannend en kalmerend voor de huid. Mild en veilig voor gebruik op de babyhuid. Kamillewater wordt geproduceerd als resultaat van de productie van Romeinse kamilleolie.

Toepassingen:

Kamille bloemenwater is rustgevend en ontspannend. Ideaal voor gebruik in een gezichts- of haartoner gericht op het kalmeren van de geïrriteerde huid.

Roman Chamomile bloemenwater is zo mild dat het ideaal is voor gebruik in babypreparaten voor direct gebruik op de huid, badwater of kussenspray.

Kamillebloemen water is nuttig als actief ingrediënt in zelfgemaakte doekjes voor baby's en jonge kinderen, omdat het zacht is voor de handen, het gezicht en de pijnlijke billen!

Roman Chamomile-water wordt veel gebruikt in huidverzorging en er wordt gezegd dat het een goede alles-in-één make-up remover, huidreiniger en toner is.

Kamille bloemen water kan op alle huidtypes worden gebruikt, maar als je een droge huid hebt, kun je het het beste mengen met lavendelbloemenwater voor langdurig gebruik.

Dit bloemenwater kan ook worden gebruikt als een heerlijke kalmer voor huisdieren in stressvolle situaties, in de omgeving om hen heen gespoten bij het naar de dierenarts gaan, bij onweer of wanneer ze angst ervaren.

Actieve bestanddelen

Linalool (Alcohol), Borneone, Kamfer, Cineole (Ketonen), Methylchavicol, Eugeneol (Fenolen), Ocimeen, Pineen, Slyvestrene (Terpenen).

Te combineren met:Lavendel, Roos, Geranium, Ylang Ylang, Laurierblad

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel