C-kons conservering INCI: 2-fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine

Vorige Artikel 7 van 32 Volgende
€ 1,95

C-kons conservering is geschikt voor alle leave-on en leave-off producten, een heldere,kleurloze vloeistof.

C- kons is  geurloos synthetische en veganistisch en geschikt voor elk huidtype en wordt toegevoegd in de cooldown fase.

C- kons lost op in alcohol en gedeeltelijk in de waterfase

C-kons is een nieuwe innovatieve cosmetische conservering op basis van fenoxyethanol. Het is wereldwijd goedgekeurd, en hydrolyse en temperatuurstabiel.

 Het is actief in het pH-bereik tot 12 

Dosering 0,5-1%

CAS-nummer:122-99-6, 204-589-7, 70445-33-9, 408-080-2
ISO16128:Natuurlijke Index 0 / Natuurlijke Oorsprong Index 0
  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel