SOYAWAX, CARDIFFUSERS, ROOMDIFFUSER GRONDSTOFFEN, VERPAKKINGEN en KLEURSTOFFEN.

 

Waxmelts

Waxmelts zijn blokjes vermengd met een geur naar wens. Hier kunt u parfumolie voor gebruiken maar ook een etherische olie, die je op een oliebrander  smelt en een heerlijke geur verspreidt in de ruimte.

Recept waxmelt:

100gr soyawax smelten en zodra deze gesmolten is 10gr parfumolie toevoegen. Goed mengen en giet de gesmolten wax in een cupje, clamshell of een vormpje en goed laten uitharden.

Gebruik:

Smelt de waxmelt op een hoge brander dan wordt de olie niet te warm .

Tip: blaas het waxine lichtje na een half uur tot 3 kwartier uit . De ruimte zal zich gevuld hebben met de heerlijke geur en u heeft langer plezier van de melt.

Cardiffusers

Hoogwaardig 7,5 ml glazen Car- diffuser parfumflesje, compleet met deksel, dop en ophangkoordje. Verkrijgbaar in goud, zilver, roze en zwart.

 Afmetingen: Fles: 2,5 cm x 2,5 cm x 2,5 cm Deksel: 2,5 cm x 2,5 cm x 2 cm

Recept cardiffuser en gebruik

Meng  2 ml parfumolie of etherische olie en 5 ml aromabasis en vul hiermee de diffusser, deksel erop en kantel het lichtjes om de kurk te verzadigen voor een sterk ruikend auto-parfum. Er zijn aparte dopje bijgevoegd om de flesjes af te sluiten voor de verkoop.

Oliemengsel  om de lucht in de ruimte te ontsmetten.

Citroen: heeft een sterke desinfecterende werking op de lucht in de ruimte

Tea tree: staat vooral bekend om zijn antivirale, antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. Het ondersteunt en versterkt het immuunsysteem.

Tijm wild: staat bekend om zijn krachtige antibacteriële, antivirale en schimmeldodende eigenschappen. Hij wordt o.a. gebruikt bij de bestrijding van infecties in de luchtwegen.

Kruidnagel: heeft een sterke antiseptische/ desinfecterende werking.

 

Room Diffusers

Room diffusers zijn een geweldig alternatief voor kaarsen, olie branders of room sprays. Roomdiffusers verspreiden een heerlijke geur in de ruimte ,die lang aanhoudt. Roomdiffusers zijn geschikt voor elke ruimte in huis of kantoor.

Recept Roomdiffuser:

75ml-80ml  aromabasis mengen met 20-25 ml parfumolie .

Hoe werkt een Roomdiffuser?

Eenmaal geopend, plaats de stokjes in de fles zodat ze de olie absorberen. De geur wordt verspreid in de lucht door de stokjes. Om optimaal gebruik te maken van de Roomdiffuser moet u de stokjes eenmaal per week draaien en opnieuw in de fles plaatsen. Voor een intenser effect raden we aan om de stokjes vaker te draaien. Uiteraard hoe groter de ruimte hoe vaker de ratanstokjes moeten worden gedraaid.

LET OP  !!!!!!

Het is belangrijk dat er voorzichtig met de roomdiffuser wordt omgesprongen. De aromatische vloeistof bevat alcohol en DUS brandbaar . Blijf uit de buurt van open vuur en steek de ratanstokjes niet aan.. Laat de roomdiffuser niet direct staan ​​op gepolijste of gelakte oppervlakken ,morsen kan schade veroorzaken.

 

Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden !!!!!!

 

 

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel