NIEUW IN DE WEBSHOP.

 

Wij hebben voor jullie een groot aantal nieuwe geuren, werkstoffen, grondstoffen, tensides enz. in de webwinkel geplaatst. Voor de duidelijkheid staan ze bij elkaar op deze pagina zodat je in één  oog opslag kan zien wat nieuw is.

 Je vindt ze ook elders op de pagina"s onder het menu waar ze thuis horen.

Mis je nog wat stuur een email en wij gaan voor je opzoek.

Warme groet

Avantgardecosmetics

Sorteer op
per pagina
  • Xyliance INCI: Cetearyl Weat Straw, Glycosides (en) Cetearyl, Alcohol 50gr.
    Xyliance INCI: Cetearyl Weat Straw, Glycosides (en) Cetearyl, Alcohol 50gr.

    Xyliance is een natuurlijke, niet-ionische emulgator voor stabiele O / W-emulsies. Xyliance is een BDHI-conforme O / W-emulgator op basis van planten (suiker uit tarwestro) . Het wordt gewonnen uit gehydrolyseerd tarwestro en de…

    € 5,95
  • Emul Care CG 90  INCI: Cetearyl Glucoside va 25gr
    Emul Care CG 90 INCI: Cetearyl Glucoside va 25gr

    Emul Care CG 90 is een niet-ionische, eco-gecertificeerde O / W-emulgator op basis van kokosolie, welke goed wordt verdragen.
    Emul Care CG 90 is zeer geschikt voor de productie van lichte en vochtigvasthoudende recepten. Het kan…

    € 6,25
  • Glyceryl Oleate va 100gr
    Glyceryl Oleate va 100gr

    Glyceryl Oleate butter is van oorsprong natuurlijke plantensuikers en vetzuren en is een terug vetter, geeft zachte hydraterende producten. Voornamelijk gebruikt in douchegel, shampoo en reinigingsproducten. Het compenseert het…

    € 2,95
  • VEGA haar conditioner emulgator INCI: Cetearyl Alcohol, Lecithin, Sodium cetearyl sulfate, Vegetable oil 50gr
    VEGA haar conditioner emulgator INCI: Cetearyl Alcohol, Lecithin, Sodium cetearyl sulfate, Vegetable oil 50gr

    Vegaconditioner is een ingrediënt van plantaardige oorsprong.Vega conditioner emulgator wordt aanbevolen voor Ecosert, Cosmos en Natuur cosmeticaHet kan gebruikt worden in haarverzorgingsproducten zoals conditioner, haarmasker en…

    € 2,50
  • Kamillebloemen waterINCI: Anthemis noblis va 100ml
    Kamillebloemen waterINCI: Anthemis noblis va 100ml

    Kamille bloemenwater

    Verzachtend, ontspannend en kalmerend voor de huid. Mild en veilig voor gebruik op de babyhuid. Kamillewater wordt geproduceerd als resultaat van de productie van Romeinse kamilleolie.

    Toepassingen:Kamille…

    € 2,95
  • Manuka BloemenwaterINCI: Leptospermum Scoparium va 100ml
    Manuka BloemenwaterINCI: Leptospermum Scoparium va 100ml

    Manukabloesem-water kalmerend, samentrekkend, antibacterieel en verjongend voor je huid.Laat je huid op natuurlijke wijze herleven, gebruik alleen of combineer met rozenwater voor een echt speciale toner.

    Manuka staat bekend om…

    € 2,95
  • C-kons conservering INCI: 2-fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine
    C-kons conservering INCI: 2-fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine

    C-kons conservering is geschikt voor alle leave-on en leave-off producten, een heldere,kleurloze vloeistof.

    C- kons is geurloos synthetische en veganistisch en geschikt voor elk huidtype en wordt toegevoegd in de cooldown…

    € 1,95
  • Biokons INCI: propaandiol, fenethylalcohol, undecylalcohol, tocoferol.va 10ml
    Biokons INCI: propaandiol, fenethylalcohol, undecylalcohol, tocoferol.va 10ml

    Biokons is een antimicrobiële stabilisator voor cosmetische formuleringen en bestaat voor 50% uit natuurlijke tot 50% identiek aan natuurlijke ingrediënten. In het mengsel is het synergetische antimicrobiële effect van…

    € 2,75
  • Biogard221 ( Dehydro acetic acid & Benzyl alcohol va 10ml)Ook bekend als Cosgard 221.
    Biogard221 ( Dehydro acetic acid & Benzyl alcohol va 10ml)Ook bekend als Cosgard 221.

    Biogard ook bekend als Cosgard 221.

    Biogard INCI: Dehydroacetic acid & Benzyl alcohol is een combinatie van organisch zuur en alcohol en het meest natuurlijke conservering dat er verkrijgbaar is.Sorbinezuur is een natuurlijke…

    € 1,25
  • Rokonsal A-KONS  INCI Benzyl alcohol glycerin,benzoic acid,sorbic acid va 10m
    Rokonsal A-KONS INCI Benzyl alcohol glycerin,benzoic acid,sorbic acid va 10m

    Ronkonsal zal pas effectief zijn, als de PH-waarde van het eindproduct niet hoger is dan 5. Dit kan worden bereikt met een beetje citroenzuur of citroensap, omdat de meeste crèmes een pH van ongeveer 5-5,4 hebben. Dit kan je…

    € 1,75
  • Coco Caprylate va 50ml
    Coco Caprylate va 50ml

    EMOLLIENT Coco-Caprylate

    Emollient met verzachtend effect ,niet-vet en geeft een fluweelachtig huidgevoel. Uitstekend voor een groot aantal cosmetische producten.

    Coco-Caprylate is een natuurlijk cosmetisch alternatief voor…

    € 4,75
  • Alkylbenzoaat C12-15 100ml
    Alkylbenzoaat C12-15 100ml

    Alkylbenzoaat C12-15
    Dit licht verzachtend emolient is in olie oplosbaar licht en geschikt voor gebruik in diverse producten, maar ook in shampoo, body wash en lichaamsoliën en voelen zacht en niet vet aan. Wordt toegevoegd aan…

    € 2,50
  • Zwarte kleiaarde INCI: Montmorillonite, C.I.77499 (black clay) va 50gr
    Zwarte kleiaarde INCI: Montmorillonite, C.I.77499 (black clay) va 50gr

    Zwarte klei aarde INCI: Montmorillonite, C.I. 77499 (zwarte klei)

    De zwarte klei, ook wel cosmetische klei genoemd, is rijk aan mineralen, zoals Magnesium, kalium, zink en silicium. Het verbetert de elasticiteit en stevigheid van…

    € 2,50
  • Blauwe klei va 50gr
    Blauwe klei va 50gr

    Blue Clay voor gestresste, matte huidBevat: Kaolien (witte klei) - CI 77007 CAS: # 1332-58-7, 12769-96-9, 1302-83-6, 57455-37-5Blauwe klei is rijk aan kiezelzuur en een lage concentratie minerale zouten. Ze is minder absorberend…

    € 6,95
  • Bentonietklei va 100gr
    Bentonietklei va 100gr

    Bentoniet is een 100% natuurlijke, minerale klei, afkomstig uit vulkaanas. Het wordt ook wel MONTMORRILLONIET genoemd.

    Bentoniet is extreem rijk aan mineralen en sporenelementen. Het bevat een zeer hoog natriumgehalte, en wordt…

    € 1,95
  • Vloeibare kokosolie palmvrij  INCI: Caprylic/Capric Triglyceride va 100ml
    Vloeibare kokosolie palmvrij INCI: Caprylic/Capric Triglyceride va 100ml

    Vloeibare koksolie palmvrij

    Een lichte, geurloze kleurloze vloeibare kokosolie die is geraffineerd (gefractioneerd) om de vaste was te verwijderen

    Suggesties voor gebruik: Gefractioneerde kokosolie is de lichtste…

    € 4,95
Sorteer op
per pagina
  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel