avantgardecosmetics

Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Gastenboek
Zojuist mijn bestelling ontvangen en ik ben er heel blij ... lees meer >>
03-05-2012

Tijdje geleden bij u besteld. Zo\`n 50 verschillende geuroliën en ... lees meer >>
18-04-2012

Weer super snel geleverd! Bedankt ... lees meer >>
17-04-2012

Plaats een bericht >>



Alginat/natriumalginaat INCI Algin


Artikel 1 van 20

géén afbeelding
beschikbaar



€ 3 50
Alginat:


Alginaat en alginezuur wordt met behulp van alkali uit de celwanden van zeewier en diverse bruine algen gewonnen. Aliginaat kan twee tot driemaal zijn gewicht aan water binden en wordt als bindmiddel gebruikt in shampoo,tandpasta,maskers en massageprodukten. Eerst alginat poeder in een klein beetje alcohol  dispengeren en daarna het water onder goed roeren toevoegen. Voeg je het gelijk toe aan water dan zal het zeer snel klonteren.

Dosering als stabilisator 0.1% en als gelbasis 0,5 tot 1%



(inclusief 19% BTW)