Algemene Wet gegevensverwerking AVG

De Algemene Wet Gegevensverwerking (AVG)

OP 25 mei aanstaande is de AVG van kracht. Als ondernemer ben ik verplicht om de gegevens van klanten en mensen die op mijn emaillijst staan goed te beschermen én transparant te zijn over welke gegevens ik bewaar en waarom.

 Voor het ontvangen van mijn nieuwsbrief heeft u ooit toestemming gegeven, bijvoorbeeld door u zelf in te schrijven voor de nieuwsbrief,  als klant  of  om een workshop of cursus te volgen. De enige gegevens die ik voor mijn emaillijst  verzamel zijn uw naam (die u zelf hebt opgegeven) en uw emailadres. U kunt zich op elk moment weer afmelden als u geen prijs meer stelt op de nieuwsbrief. Bent u een klant van mij (geweest), dan heb ik ook uw adresgegevens, telefoonnummer en eventueel bedrijfsgegevens. Klanten kunnen niet uit mijn bestand worden verwijderd, omdat ik klantgegevens moet bewaren voor de Belastingdienst. Wel kunt u zich afmelden voor mijn updates en emails.

Privacyverklaring

 Mocht u willen lezen wat ik doe met uw gegevens, dan kunt u dat in de  privacyverklaring lezen welke u vindt op mijn website www.avantgardecosmeticswebwinkel.nl

Wat houdt uw inschrijving in?

Wij verzenden incidenteel (als u zich heeft  ingeschreven ) een nieuwsbrief , welke informatie bevat over nieuwe producten die wij aan  het assortiment hebben toegevoegd of informatie over onze activiteiten

 Wilt u mijn informatie blijven ontvangen?

Wilt u info blijven ontvangen  dan hoeft u niets te doen. U hoeft dus niet opnieuw te bevestigen dat u deze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen. Als u liever geen mails meer ontvangt, dan kunt u op elk moment afmelden. De afmeldlink staat onder elke email.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel