PARFUMOLIE

 

Van veel bekende en minder bekende parfumgeuren zijn namaak geuren gemaakt welke we dupes noemen en benaderen het origineel maar zijn niet hetzelfde.  Voor zover mogelijk hebben wij getracht in de omschrijvingen aan te geven welke geur wordt bedoeld en is onze interpertatie van de geur. Ook bij dupes blijft het een geurervaring die niet voor iedereen hetzelfde is of zal zijn.

Zoek je een geur en is de omschrijving niet duidelijk mail ons gerust en wij  laten weten welke geur hiervoor staat. 

 

LET OP !!!!!! Naam handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve fabrikanten en / of ontwerpers. Onze versie van de designers geuren moet men niet verwarren met de originele geuren. De  interpretatie van de geur is gemaakt door middel van chemische analyse en reproductie  en de beschrijving is bedoeld om de klant een idee van het geur karakter te geven, niet om deze te misleiden of inbreuk te maken op de fabrikanten / naam ontwerper en het waardevolle handelsmerk.

Avantgardecosmetics neemt geen enkele verantwoording indien haar afnemers wel besluiten de namen en/of afbeeldingen van handelsmerken te gebruiken.

De parfumolieen zijn sterk geconcentreerd en van een zeer hoogwaardige kwaliteit afkomstig uit de United Kingdom en de US, wordt geproduceerd in overeenstemming met de eisen van de EU .Cosmetica verordening , geschikt voor gebruik in cosmetica, zeep, kaarsen, potpourri, roomspray,linnensprays, bad en bodyproducten.

Als je je afvraagt ​​hoeveel geur olie te gebruiken voor een batch, hier onze suggesties *:

Zeep:
Voor CP zeep 30g geur olie voor elke kilo vetten / oliën in het r ecept.
Voor HP-zeep, 15-20g van geur olie voor elke kilo vetten / oliën in het recept.
Voor MP- zeep 10g van geur voor elke kilo MP- zeep

Lotions, crèmes en balsems

Voor lotions, crèmes, balsems, shampoos, bad-gels, etc. tussen 1-3% van het gewicht.

Waxmelts:

Gebruik op 100 gram soya was 10ml geurolie

Let op  bij zeep maken !!!!!!!!!

Voeg de geur toe bij een lichte trace en altijd met de spatel roerend de geur toegevoegen.
Je kunt ook proberen een deel zeep apart te nemen deze met de geur te mengen en dan weer aan de rest toevoegen en vervolgens in de mal te gieten.

Bij snelle trace als laatste redmiddel: voeg de geur aan je vetten / oliën toe voordat je de loog toevoegd en ga verder als normaal. Je zal nog steeds snel moeten werken, maar je hebt genoeg tijd om je zeep in de mal te storten.

 

De geuren zijn 100% geconcentreerd Gebruik nooit geur oliën rechtstreeks op uw huid, ze moet worden verdund in een product of oplosmiddel bijv alcohol of olie.

Citrus geuren kunnen een branderige geur geven bij kaarsen. We raden u aan de kaarsen te gieten met citrus noten op de laagst mogelijke temperatuur, of voeg een kleine hoeveelheid vanille toe om deze om de branderige geur te vermijden.Houd geur buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Geen van onze geuren zijn getest op dieren.

LET OP!!!!!!!!! staat er geen prijs vermeld bij de geur van uw keuze dan is de geur tijdelijk niet leverbaar.

Wij zijn exclusief distributeur voor Nederland van:
Gracefruits cosmetics UK

 

 

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2023 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel