Mandarijn roodINCI: Citrus Nobilis -Spanje

Vorige Artikel 40 van 74 Volgende

Mandarijn is de koudgeperste olie uit de schil van de vruchten met een kenmerkende geur: fris met een zoete ondertoon. De geur is onmiskenbaar en geliefd bij praktisch iedereen. Het is een geur die opmontert en vrolijk maakt. Vooral kinderen houden van de geur.

De olie werkt ontspannend door de aanwezigheid van N-methyl-anthranilaat, een stikstofhoudende verbinding in mandarijnenolie. Als slapeloosheid voortkomt uit spanning, is mandarijnenolie een prettig middel. Op de huid, gemengd met een massage- of vette plantolie, verzacht mandarijnenolie zwangerschapsstrepen en harde littekens.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel