Eucalyptus 10mINCI;lEucalyptus globulus

Vorige Artikel 18 van 72 Volgende
€ 1,95 (inclusief btw)

Er zijn ongeveer 700 variëteiten, maar slechts enkele soorten worden voor de productie van etherische olie benut. De olie wordt onder lage druk gedestilleerd uit vers geplukte bladeren en twijgjes.

Eigenschappen: anti-bacterieel,desinfecterend verbeterd de stofwisseling van de cellen,waardoor er meer zuurstof wordt opgenomen

Gebruik :

Verkoudheid, griep, voorhoofdsholte ontsteking, vastzittende hoest, keelpijn: maak een stoombadje van 6-10 druppels Eucalyptus in een schaaltje heet water en neem een stoombadje.

Insectenbeten: doe 2 druppels Eucalyptus Globulus op een watje en leg dit op de jeukende/pijnlijke plek.

Reumatische pijnen: meng 15 druppels Eucalyptus  Polybractea of Eucalyptus Globulus en 10 druppels citroen olie met 50 ml. basis olie en masseer met dit mengsel de pijnlijke plekken.

Luchtverfrisser: meng 30-50 druppels Eucalyptus met  metwater (goed schudden) en doe dit in een verstuiver.Goed schudden voor gebruik.

Het is ook mogelijk de etherische olie te mengen met beetje polysorbate 20  ,een emulgator welke is afgeleid van kokosolie. PS-20 is een olie-in water emulgator en vervolgens mengen met water.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel