Cypres 10ml INCI:Cupressus sempervivens Frankrijk

Vorige Artikel 15 van 73 Volgende

De Cypres olie wordt gewonnen door stoomdestillatie van vers geoogste twijgen,naalden,kegels  van de Cypres boom, Cupressus sempervirens.70 kilo plantenmateriaal levert 1 kilo olie op.

Eigenschappen: Adstringerend, kalmerend, reukverdrijvend
Huid: Goed tegen overvloedig transpireren en zweetvoeten

Gebruik :

Zweetvoeten: 10 druppels Cypres toevoegen aan een niet te warm voetbad en hierin 15 min. baden.

Spataderen: 10 druppels Cypres aan 1 eetlepel zoete  amandel olie toevoegen en met dit mengsel dagelijks de benen insmeren. Dit verstevigt de vaatwanden.

Verdampen : De olie onspant de zenuwen, als men mentaal of emotioneel uitgeput is kan het verdampen van Cypresolie weer kracht geven. De olie is vooral geschikt voor angstige en gedeprimeerde mensen.

Let op : bij puur gebruik op de huid kunnen huidirritaties ontstaan, daarom uitsluitend verdund met een basisolie toepassen. Overdadig gebruik kan schade aan de lever veroorzaken.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel