Lavendel INCI: va 10mlLavendel angustifolia Frankrijk

Vorige Artikel 33 van 69 Volgende
€ 1,95 (inclusief btw)

Bijzonderheid/cosmetische werking: Werkt kalmerend en genezend op een beschadigde huid. Het is stimulerend en tegelijkertijd kalmerend en balancerend voor de geest. Het heeft ook een antiseptische, antitoxische, zeer huidverzorgende, tonifiërende, ontstekingsremmende, deodoriserende, zenuwversterkende en celregenererende werking.

De olie is niet giftig en slechts licht irriterend, waardoor het een van de weinige essentiële oliën is die uitzonderlijk puur kan worden gebruikt. Dit zou de absolute uitzondering moeten blijven, aangezien puur gebruik roodheid kan veroorzaken.

Toepassingsgebied: Lavendelolie kan in bijna elk cosmetisch product worden verwerkt. Het is bijzonder geschikt voor ontspannende badadditieven. Het heeft ook een gunstig effect in baden voor verkoudheid.

Tip voor verwerking: De kleinste hoeveelheden zijn ook geschikt voor babyproducten. Lavendelolie maskeert de geur van parabenen, die voor conservering kunnen worden gebruikt, heel goed. Ook gekochte producten kunnen met deze olie gekruid worden.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel