Hamameliswater of Toverhazelaar INCI-naam: Hamamelis Virgina Leaf Water

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)


Oorsprong / beschrijving: waterige vloeistof met toverhazelaar, geproduceerd door stoomdestillatie. Bevat de in water oplosbare stoffen van de toverhazelaarstruik.
Gebruiksconcentratie: 5 tot 100%

speciale eigenschap / cosmetisch effect: Hamamelis-water heeft een weerstandsbevorderend, wondgenezend en verstevigend effect . Daarom is het bijzonder goed geschikt voor de gevoelige of jeugdige probleemhuid. Toverhazelaarwater is ook geschikt voor de huid met grote poriën.


Hamamelis kruidenwater uit de bast, twijgen en bladeren van de toverhazelaar. Hamamelis water is een bekend therapeuticum met een sterk samentrekkende werking die je goed kan ervaren als je het water in je mond neemt.

Door de samentrekkende werking wordt hamameliswater in de huidverzorging gebruikt als onderdeel van aftershaves en toiletwaters. Een prachtig water voor oudere en beschadigde huid en bij meeëters. Hamamelis stimuleert de doorbloeding en versterkt de kleine bloedvaten. Uit onderzoek is gebleken dat hamamelis hydrolaat een effectief middel is bij chronische huidontstekingen zoals atopische dermatitis 

Gebruik: Sprenkel  wat druppels op een vochtig wattenschijfje en reinig je huid na  om de laatste restjes make up te verwijderen. Ook heel verfirssend als face-mist . 
 

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel