Alginat/natriumalginaat INCI Algin va 50gr

Artikel 1 van 4 Volgende

Alginaat is het natriumzout van alginezuur  en wordt met behulp van alkali uit de celwanden van zeewier en diverse bruine algen gewonnen. Aliginaat kan twee tot driemaal zijn gewicht aan water binden en wordt als bindmiddel gebruikt in shampoo,tandpasta,maskers en massageprodukten. Eerst alginat poeder in een klein beetje alcohol  dispengeren en daarna het water onder goed roeren toevoegen. Voeg je het gelijk toe aan water dan zal het zeer snel klonteren.

Dosering als stabilisator 0.1% en als gelbasis  1%-2%

 

 

 

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel