Fluidlecithine super INCI: Phosphatidylcholine, carthamus tinctorius, glycerin caprylic, capric triglyceride, alcohol, glyceryl stearate, soy acid, ascorbyl palmitate, tocopherol v.a. 10ml

Vorige Artikel 21 van 56 Volgende
€ 3,25 (inclusief btw)

Natuurlijke emulgator en hier krijg je mooie witte cremes mee. Kan warm en koud verwerkt worden.Gebruik in producten voor de droge huid en al;s terugvetter in douchgels,shampoo en badolie

Lecithine super is een helder goudgele vloeistof met lichte lecithinegeur. Er kunnen sneeuwwitte water in olie en olie in water crèmes en lotions mee gemaakt worden. Voor een water in olie emulsie moet het vetgehalte minimaal 40% zijn. Emulsies met een vetgehalte daaronder worden een olie in water emulsie. Lecithine super kan zowel koud als warm verwerkt worden en ook achteraf nagedoseerd worden.
Fluidlecithine super kan ook goed dienen als terugvetter. Lecithine super verbetert het intrekvermogen van emulsies en zorgt daarmee dat werkzame stoffen beter opgenomen worden door de huid.

Dosering:
0.5- 1 % als terugvetter
4 % bij een vetfase tot 40 %
6% bij een vetfase hoger dan 40%  Gebruik gelvormer (0.2-0.4%) of een kleine hoeveelheid bijenwas om de emulsie stabieler te maken.

 

Dos: 5-12% en als co-emulgator 0,5-3%

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel