Glycinetenside ( voorheen rewoteric) 100ml INCI: Disodium Cocoamphodiacetate ( disodium)

Vorige Artikel 6 van 19 Volgende

Dit product mag niet langer onder de oorspronkelijke naam verkocht worden. De naam is gewijzigd maar de kwaliteit blijft hetzelfde!

OUD: Rewoteric AM 2 C NM - NIEUW: Glycine surfactant AM 2 C NM

Glycinetenside is een zeer mild tenside, dat zich goed over huid en het haar verdeelt en daardoor goed reinigt. Extreem zacht. Goed over haar en huid te verdelen. Het haar wordt niet statisch. Gelijkwaardig aan lamepon       

ideaal voor  in kindershampoo en als kinderzeep prikt niet in de oogjes. 30% AD-concentraat

 Glycinetenside wordt gemaakt van kokos- en/of palmvet; de glycine wordt uit peulvruchten gewonnen. Het is een heldere, lichtgele enigszins stroperige vloeistof. Glycinetenside is een amfoteer tenside. . Glycinetenside is zeer mild, heeft huid en haarconditionerende eigenschappen. Glycinetenside helpt net als Betaine irritatie veroorzaakt door andere stoffen te verminderen. Het percentage wasactieve stof is 40%.Een goed alternatief voor mensen die Betaine niet kunnen verdragen. .

Glycine oppervlakteactieve stof AM  2 is een amfotere oppervlakteactieve stof en heeft daarom een ​​positieve en negatieve lading. Het is mild en reinigt goed en kan worden vervangen door of gemengd met betaïne. 

Glycine oppervlakteactieve stof AM 2 Toepassingsgebieden: 

  • Douchegels en shampoos (vermindert irritatie, hydrateert, voorkomt dat het haar wordt opgeladen), geeft volume en wordt aanbevolen voor droog en beschadigd haar. 

Gebruikte hoeveelheid: 15 - 50% naar behoefte
WAT: 39%

Let op: Dit product is alleen verkrijgbaar in MB (Mass Balance) kwaliteit. Zo zorgt de fabrikant Evonik voor een volledige traceerbaarheid van de gebruikte grondstoffen. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat als palmolie wordt gebruikt, deze afkomstig is van duurzame teelt en dat verdere milieu- en sociale normen worden nageleefd (voorkomen van landgrabbing, behoud van natuurlijke habitats).

 

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel