Sanfteen INCI: Sucrose Cocoate, Aqua.

Vorige Artikel 9 van 16 Volgende

Zeer milde en niet-irriterende oppervlakteactieve suiker
 
Sanfteen is een zeer milde oppervlakteactieve stof gemaakt van suiker en kokosolie en wordt meestal opgenomen als co-oppervlakteactieve stof in shampoos, douchegels, bubbelbaden en reinigende formuleringen vanwege de zeer goede huidcompatibiliteit (mild en irritantvrij). 
 
Verzachten verbetert de huidcompatibiliteit van andere, met verwerkte oppervlakteactieve stoffen, dwz het irriterende effect van de oppervlakteactieve stoffen wordt vijf- tot zesvoudig verminderd. 
Tegelijkertijd heeft het een hydraterende en voedende werking met hoge, fijne schuimende eigenschappen. 
Daarom worden zachte traktaties speciaal aanbevolen voor de gevoelige huid en babyproducten. 
 
 Het aandeel wasactieve stof is 65%, de pH ligt tussen 7 - 8

Sanfteen kan problemen geven in producten met een pH onder de 7. In neutrale shampoo`s en douchegel is het aan te bevelen maximaal 8% Sanfteen te gebruiken. In crèmes maximaal 2% gerekend in de hele crème, dus zelden meer dan 8% in de vetfase.

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel