Lanoline/wolvet v.a. 50gr. INCI: INCI-naam: Adeps Lanae Anhydricus Pesticide vrij

Vorige Artikel 14 van 25 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)

Lanoline: 
Gebruiksconcentratie: puur als zalfbasis; als vochtinbrengende crème 3-8%
Lanoline dringt goed door in de poriën en is bijzonder geschikt voor de droge huid. Water-in-olie (W / O) -emulsies gemaakt met lanoline zijn bijzonder rijk en hoeven, afhankelijk van het recept, niet te worden bewaard. .

Toepassingsgebied: basis voor de productie van zalven of als refateermiddel voor crèmes. 

Tip voor het kopen: zorg ervoor dat de lanoline residu-gecontroleerd is, omdat pesticiden die het bevatten allergieën kunnen veroorzaken. Verontreinigende stoffen zijn veel vaker hun oorzaak dan intolerantie voor het wolvet zelf. Onze lanoline is pesticide vrij

Wolvet is het huidvet van schapen dat door wassen uit de wol wordt gewonnen. en lijkt  wel wat op ons huidvet Wolvet smelt bij een temperatuur van ±40 graden. Lanoline kan ongeveer een 3-voudige hoeveelheid van zijn gewicht met water emulgeren.Bijv aan 10gr lanoline kan 30gr water stabiel toegevoegd worden. Het is om die reden een heel goede stof in crèmes en zalven. Met zacht makende eigenschappen. Nadelen zijn er ook: sommige mensen zijn allergisch voor bepaalde natuurlijke bestanddelen uit wolvet.

Wolvet wordt gebruikt in zalven en balsems. 

Dosering 3-8% in in zalven tot 50%

Geschikt voor: extreem droge huiden,schilferige huiden,rijpe huid,als bescherming en om zalven te maken.


 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel