Rizinusolie/castorolie/wonderolie INCI; Ricinus Cominus/Castor Olie v.a. 100ml

Vorige Artikel 24 van 35 Volgende

Ricinusolie:nietdrogende olie   INCI; Ricinus Cominus/Castor Olie
Herkomst: Deze olie wordt gewonnen door persen uit de zaden van de ricinusplant.Het belangrijkste bestanddeel
is de ricinuszuur 85%.

Wordt weinig in cosmetica gebruikt vanwege de kleverigheid en kan het puur op den duur de huid uitdrogen.Het moet altijd in combinatie met een goede olie gebruikt worden
Geschikt voor: lipsticks en balsems voor de glans en als overvetting in zeep.

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel