Sesamolie INCI: Sesamum Indicum v.a. 100ml ongeraffineerd

Vorige Artikel 28 van 35 Volgende
€ 2,70 (inclusief 21% btw)

Sesamolie: halfdrogende olie    INCI: Sesamum Indicum
Herkomst: wordt gewonnen door het persen van de zaden en bevat veel vit. B1, E en F en mineralen.Te gebruiken
als haar en huidverzorging.
Geschikt voor; babyverzorging,droge en rijpere huid en normale huiden met droge plekken. Als hoofdhuidverzorging,massageolie of bad olie heeft het een doorbloedend effect., verwarmend en ontgiftend/
reinigend.

Veel gebruikt in Ayurveda behandelingen.

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel