Wortelolie /Caroteenolie INCI: Daucus Carota 100ml ( maceraat)

Vorige Artikel 15 van 15
€ 3,95 (inclusief 21% btw)

.Wortelolie is geen echte olie maar een maceraat. Werkt kalmerend bij een jeukende huid en is goed in te zetten bij eczeem en psoriasis. Het maceraat is vooral goed voor een rijpere huid, omdat het het ouderdomsproces zou vertragen. Het is een tonicum voor de huid en ondersteunt het genezingsproces van huidaandoeningen en helpt daarbij littekenvorming te voorkomen. Is ontstekingsremmend en te gebruiken bij verbrandingen en andere ontstekingshaarden.

Caroteenolie spaarzaam gebruiken. Caroteenolie behoort vanwege haar strakmakende , verlevedigende eigenschappen tot de anti-aging werkstoffen. Verbeterd de celdeling,vermindert rimpels,verhoogt de stofwisseling van de huid en reguleert de vorming van keratine.
Veel gebruikt in zonneproducten.Wortel olie wordt voor het gebruik meestal nog gemengd met een andere basis olie.. Pas op geeft oranje verkleuring aan de huid.Goed handen wassen.

Gebruik: huidolie en emulsies bij een droge huid,ruwe huid,schilferige huid,droge en schilferende hoofdhuid,zonnebrandcremes en aftersun producten.

Dosering 0,2-0,5%

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel