Tarwekiemolie INCI:Triticum Vulgare v.a. 100ml koudgeperst

Artikel 20 van 22
€ 4,95 (inclusief btw)
Overzicht

 

Tarwekiemolie , koudgeperst

INCI-naam: Triticum Vulgare
Oorsprong/Beschrijving: Gele tot bruinachtige olie geperst uit de kiem van de tarwekorrel met een sterke, nootachtige geur. Door koude persing blijven de waardevolle ingrediënten grotendeels behouden.
Concentratie: 5-70%
Bijzondere kenmerken/cosmetische effecten: Hoog gehalte aan essentiële vetzuren (62% linolzuur en linoleenzuur, 22% oliezuur), vitamine E en kiemlecithine. Voedt, verzorgt en beschermt de droge en gevoelige huid. Ook geschikt voor droog haar.
Toepassing: In de oliefase.
Bewaren: Beschermen tegen licht.
Opmerking: Tarwekiemolie kan bij een te hoge concentratie een licht roodbruine kleur aan de huid en kleding geven. Hoe groter de gebruikte hoeveelheid, hoe sterker de tarwekiemoliegeur van het eindproduct.


 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2008 - 2026 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel