Teunisbloemolie INCI: Oenothera Biennis v.a. 50ml koudgeperst

Vorige Artikel 14 van 15 Volgende
€ 5,75 (inclusief 21% btw)

Teunisbloem-olie: drogende olie      INCI: Oenothera Biennis
Herkomst: Door koude persing gewonnen uit de zaden van de teunisbloem.bevat 67% linolzuur,14% gamma-linolenzuur(GLA), 11% oliezuur.
Geschikt voor:
Zowel in- als uitwendig toegepast werkt teunisbloemolie verjongend en verzorgend: reguleert de celstofstofwisseling, de talgklierproductie en de elasticiteit en regeneratie van de huid en is daarom met goed resultaat in te zetten  voor rijpe,droge,schilferige,rijpere huiden en voor huiden die vet zijn met andere onreinheden.roos. Wordt ook in anti rimpel crèmes gebruikt en werkt vochtvasthoudend,regenererend,jeukstillend,reguleerd de taldproductie ,verbeterd de spankracht en de elasticiteit van de huid en beschermd tegen vrije radicalen.
Gebruik: 10-30%
Teunisbloemolie moet altijd met een andere olie gemengd worden en niet verhitten.


 

 

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel