Walnootextract va 100ml INCI Propylene Glycol, Jglans Rgia

Vorige Artikel 24 van 27 Volgende
€ 5,50 (inclusief btw)

Walnootextract INCI-naam: Propylene Glycol, Jglans Rgia

Cosmetisch effect: in haarverzorgingsproducten geeft dit extract lichtbruine glans in het haar. Naast shampoos ook geschikt voor haar-fixeermiddelen en haarlak.

Toepassing: Werkzame stof moet in de waterfase (alleen bij koud geroerde producten) of in het  met de hand verwarmde eindproduct worden gemengd.

Tip voor verwerking: verwarm niet boven 30 ° C.

Let op:Voor grijs, blond of gepermanent haar moet het extract eerst worden getest op een kleine streng om het resultaat te controleren. Walnootextract moet zorgvuldig worden verwerkt, omdat het ook de huid en voorwerpen kan verkleuren vanwege de donkere kleur.       

Walnootextract geeft haar een nootachtige bruine tint.

Gebruik: shampoo,haarspolingen en verstevigers

Dosering: 2-5%

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel