Mangobutter va 100gr INCI: Mangifera Indica(Mango) Seed Butter

Vorige Artikel 13 van 25 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)

Mangifera indica:Mangobutter bevat 6,5 % Palmitinzuur, 42,5 % Stearinezuur,     45 % oliezuur, 3 % linolzuur.

Trekt goed in de huid,heeft vochtvasthoudende,gladmakende verwekende eigenschappen.

Mangobutter voelt op de huid lichter en zachter aan als sheabutter en is een goede vervanger hiervoor.Verdraagd net als al de andere butters geen hoge temperaturen dus als laatste toevoegen bij het verwarmen van olieen. .

Gebruik: als stabilistor voor lichte emulsies,balsems,lipverzorging,zonnebeschermings en after-sun produkten,handcremes en haarverzorging.

Dosering: in emulsies 5 - 10 %, anders tot 50 %

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel