Cetylalcohol stabilisator

Vorige Artikel 9 van 12 Volgende
€ 1,25 (inclusief 21% btw)

Cetylalcohol:                              INCI: Cetyl Alcohol

Gebruik: Cetylalcohol werd vroeger synthetisch vervaardigd  maar is nu van plantaardige oorsprong en  behoort tot te groep van de vetalcoholen. Heeft een licht emulgerende werking en ondersteund de werking van emulgators. De parels smelten bij 50 º.
Geschikt voor: vette en onreine huid,handcremes,wascremes en peeling,haarverzorging laat geen vette glans achter., trekt goed in en heeft gladmakende eigenschappen. Verhoogd de stabiliteit en aanzien van de emulsie.
Gebruik: 1-5% totale emulsie
Als je teveel gebruikt wordt de crème stroef en moeilijk smeerbaar dus gebruik heel weinig.


 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel