Citroenzuur INCI:Citric Acid va 250gr
Citroenzuur een onmisbaarproduct in bruisballen.Als citroenzuur in contact komt met water geeft dit een bruisendeffect.Citroenzuur is ook een natuurlijk conserveringsmiddel.
Citroenzuur een onmisbaarproduct in bruisballen.Als citroenzuur in contact komt met water geeft dit een bruisendeffect.Citroenzuur is ook een natuurlijk conserveringsmiddel.
Natriumbicarbonaat is een natuurlijk fijn poeder welke wordt gebruikt in bruisballen in combinatie met citroenzuur.
Cacaoboter : INCI:Theobroma Cacao
Herkomst: cacaobonen
Gebruik: De bonen worden geperst. en zodra deze droog zijn wordt het vast. Smelt bij 30-35º en bevat 28% oliezuur,34% stearinezuur,25%palmitinezuur en 2% linolzuur.Geschikt…
Geraffineerde sheabutter is wit van kleur en geurloos in tegenstelling tot de ongeraffineerde sheabutter welke een nootachtige geur heeft en beige van kleur is. Plantaardig uit de vruchten van de kariteboom wordt een wasachtig vet…
SODIUM LAURYL SULFOACETATE (SLSA) een milde tensidepoeder uit palmolie en kokosolie. Tensidepoeder heeft zeer goede schuimende eigenschappen en blijft ook stabiel in hard water.
SLSA is toegestaan door de BDHI voor…
Amandel-olie: nietdrogende olie INCI: Prunus Dulcis
Geperst uit de pitten van zoet amandelfruit, is dit een van de meest populaire oliën voor gebruik in cosmetica. De olie is rijk aan oliezuur en linolzuur.Rijk aan onverzadigde…