Sofi 0 INCI; Methylbenzylidene campher va 10gr

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 2,95 (inclusief 21% btw)

Sofi O ,een wit poeder een  kamferderivaat,staat voor zonnefilter die oplosbaar is in olie.en in alcohol.

SofiO wordt door verhitten in de vetfase opgelost. Methylbenzylidene filtert de gevaarlijke UV-B stralen en laat de bruinmakende stralen UV_A door. Gebruik in alle zonneproducten die olie en ofalcohol bevatten.

Dosering max. 6% . Per procent toegevoegde Sofi-) stijgt de SPF met 2 dus 6% geeft een SPF van 12.

.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel