Coco glucoside va 100ml INCI Coco glucoside ( Plantacare)

Vorige Artikel 2 van 16 Volgende
€ 2,95 (inclusief 21% btw)

 

Coco Glucoside
Afgeleid  van kokosolie - en fruit suikers Deze oppervlakteactieve sulfaat-vrije, niet-ionische en niet-irriterend stof is volledig biologisch afbreekbaar.Het bevat geen diethanolamides, lauryl sulfaten, laureth sulfaten, parabenen of formaldehyde.

Coco Glucoside wordt voornamelijk gebruikt om de schuimvorming capaciteit in haar-en huidverzorging producten te verhogen. Het heeft uitstekende reinigende eigenschappen op de huid en haar, en werkt als een emulgator en heeft hydraterende eigenschappen.

Coco glucoside fungeert als een schuimmiddel, waardoor een gladde, luxe schuim ontstaat ,waardoor het een ideale kandidaat voor allerlei schuimende, reinigingsproducten, speciaal ontwikkeld zacht en mild speciaal voor de gevoelige huid. Het kan ook gemengd worden met diverse andere oppervlakteactieve zonder verlies van de schuimeigenschappen en stabiliteit.
Coco Glucoside is milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en natuurlijk. Vaak toegevoegd aan de waterfase van een cosmetisch preparaat.


Toepassingen voor coco glucoside 
Shampoo en Body Wash: 30% - 45%

Facial Cleanser of Mild Cleanser: 15% - 25%

Al onze oppervlakteactieve stoffen zijn sulfaatvrij.
Dosering: 2-40%

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel