Brandnetelblad 50gr Urtica Folium

Vorige Artikel 3 van 26 Volgende
€ 1,35 (inclusief btw)

Brandnetel staat bekend als een thee geschikt voor een voorjaarskuur vanwege zijn reinigende werking. De bladeren zijn ook geschikt bij diarree of de spijsvertering en de thee is naast  bloedzuiverend  en ontgiftend ook  bloed -stelpend en licht urinedrijvend .

Brandnetelthee is heel rijk aan vitaminen en mineralen en is een goed tonicum,  daarnaast heel geschikt bij vermoeidheid  en lusteloosheid en bij  bloedarmoede, (het bevat ijzer), geschikt tegen hooikoorts en allergie en bij allergische reacties op voedingsmiddelen, en is een algehele reiniger, en helpt ook nog eens bij te hoge bloeddruk en bij diabetes.

Het versnelt de spijsvertering, helpt dus bij het afvallen, en verzacht netelroos,  reuma, jicht en gewrichts- ontstekingen en oedeem. Het verbetert de doorbloeding. Naast ijzer bevat brandnetel ook calcium en silicium en de thee is ook geschikt bij broze nagels en osteoporoseBrandnetel is bacteriedodend, en daarom heel geschikt bij infecties.

Wat veel minder bekend is, is dat brandnetel dat reinigingswerk ook doet in de grond, als er te veel stikstof in zit.

Volksnamen: netel/ nitte/ broeinetel/ duivelskruid/ nestel/ tengel/ tingel

Te gebruiken in tinctuur/olie/balsems /cremes bij: haaruitval, huidproblemen, netelroos, psoriasis, jeuk met uitslag,insektenbeten.

Brandnetelcreme en balsem -werkt uitstekend bij eczeem, droge huiduitslag, psoriasis, acne, brandwonden, muggenbeten, trekzalf bij zweren, puisten, reinigend, helend.

Magische Krachten: uitdrijving/ bescherming/ heling/ lust

Magie: Al vroeg gebruikte men de krachten van brandnetel. Kwaad weer je en stuur je ook terug door brandnetel rond je huis te strooien.Gooi het in het vuur om gevaar af te wenden,houd het in je hand om geesten te weren.Met duizendblad vermindert brandnetel angst en als amulet blijft negativiteit weg.Een pot met verse brandnetel naast het ziekbed helpt de zieke sneller genezen.

 

.

 

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel