Benzoe Sia, Resinoid INCI: Styrax tonkinensis, Frankrijk 10ml

Vorige Artikel 4 van 70 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)

Benzoe etherische olie is eigenlijk geen etherische olie maar een absolue dat wordt verkregen door extractie van de hars van Styrax benzoe, een tropische boom, met alcohol.

Benzoe wordt het gebruikt om de antiseptische kwaliteiten, bloedstelpend en helende eigenschappen bij wondjes, kloven, huidontstekingen,

 Benzoë een kalmerend en rustgevend effect.

Benzoe hars is stroperig en dik.Leg het even in warm water dan is het beter te verwerken.

Benzoë is goed te mengen met: Bergamot, Peper, Salie, Gember, Geranium, Citroen, Palmarosa, Sandelhout, Roos, Jasmijn, Wierook, Cipres, Jeneverbes en Ylang Ylang.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel