Waterkersextract va 100ml INCI Propoylene glycol, Aqua, Nasturtium officinale

Vorige Artikel 25 van 27 Volgende
€ 5,50 (inclusief btw)

De witte waterkers is een plant uit de kruisbloemenfamilie.  De plant groeit aan en in het water van beken, sloten, plassen en moerassen.

Waterkers extract gebruiken wij in de cosmetica bij een vette en onreine huid en in middelen tegen haaruitval en bij het bleken van huidvlekken.

Reinigende werking bij een vette huid en haar.-

Waterkersextract versterkt het vermogen van de diepere huidlagen om water vast te houden.

Dosering: 5-10 % 

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel