Clamshell 6 vak va 10stuks PERFECT VOOR HET PROFESSIONEEL PRESENTEREN VAN WAXMELTS

Vorige Artikel 5 van 19 Volgende

PERFECT VOOR HET PROFESSIONEEL PRESENTEREN VAN WAXMELTS

Onze plastic clamshell-dozen zijn zeer geschikt voor het maken en presenteren van waxblokjes, Er is keuze uit diverse model verpakkings opties. Er is de mogelijkheid om diverse geuren  te gieten in een verpakking en aan de voorzijde is er ruimte om een merk/naamlabel aan te brengen.

Perfect voor persoonlijk gebruik, om cadeau te geven of te verkopen,Het is mogelijk de clamshells hangend te presenteren. ideaal voor uitstallingen in winkels en kraampjes!

Onze clamshells zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof van 500 micron - elke clamshell heeft 6 holtes en een capaciteit van ongeveer 70 gr totaal. Je kunt ervoor kiezen om elke holte met was te vullen of tot de bovenkant te vullen om een ​​bar te maken die klikt, omdat onze clamshells zijn ontworpen met een verhoogd deksel.

Belangrijke punten: Laat de wax afkoelen tot ongeveer 55 ° C voordat je langzaam giet Giet altijd op een beschermd oppervlak Giet eerst een kleine hoeveelheid in elke holte en laat deze lichtjes uitharden om te controleren op eventuele zwakke plekken of kleine lekkages. Als alles in orde is, ga je langzaam verder naar het gewenste vulniveau Laat afkoelen voordat u het deksel sluit en laat zo nodig uitharden.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel