Klitwortelolie INCI bardanae radix

Vorige Artikel 10 van 15 Volgende
€ 4,75 (inclusief 21% btw)

Klitwortel olie wordt gemaakt door de gemalen wortels van deze plant te macereren in een olie .

Klitwortel olie. wordt vaak gebruikt  als een middel tegen haaruitval en roos, om de haargroei te stimuleren, seborroïsche (hoofd)huidproblemen zoals eczeem,  en een droge en schilferige huid tegen te gaan doordat klitwortel de talgscretie vermindert. 

Klitwortelolie breng je aan op de (hoofd)huid en goed inmasseren,laten intrekken bijv s'nachts en later uitwassen

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel