Vitamine E acetaat

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 1,85 (inclusief 21% btw)

 

Vitamine E acetaat is een geurloze stroperige heldere vloeistof. Vitamine E acetaat werkt onder andere ontstekingsremmend, verhoogd het vochtgehalte in de hoornhuid en voorkomt vroegtijdige veroudering door UV-straling. Werkt optimaal in combinatie met vitamine C bij acne en pigmentvlekken.

Gebruik:
Vitamine E acetaat kan als werkstof (radicalenvanger) verwerkt worden in cosmetica, zoals in crèmes en lippenbalsem. 


Vitamine E acetaat is veel stabieler dan vitamine E tocopherol  en is daardoor langer werkzaam. Vitamine E acetaat wordt  gebruikt in acné crèmes en gels waardoor minder meeëters worden gevormd. Als antioxidant werkt het pas als het door inwerking van water is omgezet in Vitamine E, vitamine E acetaat heeft zelf geen werking als antioxidant. Vitamine E acetaat wordt normaal tot 2% en in speciale gevallen tot 5% gebruikt.

Vochtvasthoudend,wondhelend, litteken vervagend.

Dosering: 0.5-5%

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel