BIO Copaiba olie 10ml INCI Copaiba Officinalis

Vorige Artikel 3 van 8 Volgende
€ 12,95 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Copaiba Officinalis is afkomstig uit het amazone gebied en een10mtr hoge altijd groene tropische boom. De boom moet minstens 30 jaar oud zijn om een therapeutische balsem te leveren.

De balsem wordt verkregen door in de stam gaten te boren waaruit en harsachtige substantie loopt.

Copaiba-olie komt uit het Amazonewoud. Het is hars van de gelijknamige boom (Copaifera paupera) die ontstekingsremmende en helende eigenschappen heeft voor de huid. De Amazonestammen gebruiken het al sinds mensenheugenis om reuma- en huidaandoeningen te behandelen.
Het is een heel goede littekenheler voor de huid, en is tezelfdertijd ontsmettend en ontstekingsremmend. 
Het is een uitstekende olie om schimmelproblemenzweren en huidschilfering te behandelen. We bevelen het aan voor psoriasis, herpes en dermatitis.
Het is een ideale olie om crèmes en zalf mee te maken. Aanbevolen is het gebruik samen met Sangre de Drago (Drakenbloed). 
Samenstelling 
100% zuivere en natuurlijke Copaiba-olie. 
Gebruiksaanwijzing 
Uitwendig gebruik. Enkele druppels Copaiba-olie op de te behandelen plek en zachtjes masseren. Het wordt ook gebruikt in parfums, zeep, crèmes, badschuim en lotions. 
Voorzorgsmaatregelen
De verpakking goed gesloten houden. Bewaren op een koele en droge plaats. Beschermen tegen licht. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen onder de zes jaar. Niet inslikken

​Zuivere Copaiba balsem etherische olie

  • aroma: warm, kruidig, 'als peper'
  • kleur: helder tot lichtgeel
  • consistentie: dik
  • extractie: stoomdistillatie van de hars van de boom 


 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel