Sangre de drago /Dragonsblood 10ml INCI: Croton lechleri resin extract.

Vorige Artikel 55 van 72 Volgende

Dragonblood wordt gewonnen uit bomen in het Peruaanse regenwoud die speciaal beheerd worden door inheemse gemeenschappen om ontbossing tegen te gaan. 
100% zuiver en natuurlijk Drakenbloed, ook genoemd sangre de grado of sangre de drago.Dragonsblood is een heldere rode hars gewonnen uit de bast van een boom afkomstig uit het Amazonegebied . 

Oorsprong: Ons drakenbloed is het resultaat van de inheemse Peruaanse biodiversiteit en komt voor uit rechtstreeks samenwerken met inheemse amazonegemeenschappen; het wordt verantwoord gewonnen met beheersplannen van de overheid, en draagt zo bij tot duurzame ontwikkeling. 

De geneeskrachtige voordelen van Dragonblood zijn heel breed.Deze hars heeft antivirale, antibacteriële, antifungale, anti-inflammatoire, pijnstillende eigenschappen en is litteken vervagend, 

Uitwendig gebruik, een paar druppels aanbrengen op de aangetaste zone op de huid. Drakenbloed wordt wit bij het wrijven. 
De fles goed gesloten houden. Bewaren op een koele en droge plek. Beschermen tegen licht. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de zes jaar

* een van de meest effectieve natuurlijke behandelingen voor dermatitis, eczeem en allergieën.

*insectenbeten

* De analgetische en anti-inflammatoire eigenschappen zijn gunstig voor mensen met artritis en reumatische     aandoeningen en werkt pijnverlichtend.

*  effectief als externe behandeling voor de huid schimmel, zelfs in gevallen van vaginale gist.

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel