Laurierbes 10ml INCI-naam Laurus nobilis (Bay) blad olie ( biologisch)

Vorige Artikel 33 van 75 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)

Bay leave Laurierblad olie is een sterk, kruidig ​​en kruidachtig aroma, Bay Leaf etherische olie is een traditioneel haartonicum en wordt gebruikt voor algemene pijntjes
Laurierblad etherische olie
Laurierblaadjes hebben een lange en nobele geschiedenis. De oude Romeinen en Grieken maakten vroeger kronen van verse laurierbladeren om grote en beroemde mensen te bekronen. Deze geweldige mensen omvatten meestal koningen, oorlogshelden en Olympiërs.

Hoewel de Laurus Nobilis-boom inheems is in Klein-Azië, is hij in de Middellandse Zee te vinden vanwege zijn voorliefde voor warme klimaten. Dit wordt over het algemeen aangeduid als Mediterranean Bay Leaf. De laurierbladerboom is een groenblijvende boom die kan opgroeien tot een hoogte van 12m. De groeisnelheid is erg langzaam. Een volwassen laurierblad is ongeveer 5 cm breed en 10 cm lang.

Kenmerken
Zoet en pittig met kruidachtige toners.

Oliën om mee te mengen
Laurier mengt goed met bos en de meer citrus / verse type oliën. Goede mengoliën zijn cederhout, koriander, eucalyptus, gember, jeneverbessen, lavendel, citroen, marjolein, sinaasappel, roos, rozemarijn, tijm en ylang-ylang

Plant familie
lauraceae

Extractie methode
De olie wordt met stoom gedestilleerd uit de bladeren van de Laurus nobilis Tree

Land van herkomst
Spanje

Chemische bestanddelen
Geraniol, Linalool, Terpineol (alcoholen), Cineol (keton), Eugenol (Phenol), Phellandrene, Pinene

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel