Rokonsal A-KONS INCI Benzyl alcohol glycerin,benzoic acid,sorbic acid va 10ml

Vorige Artikel 9 van 9
€ 1,75 (inclusief btw)

Ronkonsal INCI:Benzylalkohol, Glycerin, Benzoic Acid, Sorbic Acid
zal pas effectief zijn, als de PH-waarde van het eindproduct niet hoger is dan 5. Dit kan worden bereikt met een beetje citroenzuur of citroensap, omdat de meeste crèmes een pH van ongeveer 5-5,4 hebben. Dit kan je meten met een speciale PH strip en je product eventueel wat zuurder maken met een beetje melkzuur wat een PH waarde heeft van 1,8 of aloe vera gel met een PH waarde van 4,5.
Voor crèmes is het aan te bevelen om de zuurgraad niet lager dan 5-5,4 te maken want een zure crème kan zeker bij een gevoelige huid voor problemen zorgen. Voor producten die je van de huid afspoelt zoals shampoo en douchegel mag de zuurgraad eventueel nog wat lager zijn dan 5.
In zeer waterige producten zoals gezichtswater/lotions is Rokonsal minder goed oplosbaar en kan je beter een ander conserveermiddel toepassen.
Rokonsal toevoegen aan het handwarme eindproduct. Rokonsal mag niet worden verwarmd boven 40 ° C, omdat het anders werking zal verliezen. De typische, licht amandelachtige geur van Rokonsal kan gemakkelijk worden afgedekt met 1-2 druppels etherische oliën (tot 50 ml).
Rokonsal is een heldere viskeuze vloeistof bestaat uit benzylalcohopl,benzoezuur en sorbinezuur die opgelost zijn in glycerine.  Het heeft een lichte intrinsieke geur..Lange periode houdbaar niet mogelijk omdat A-kons Rokonsal de microbiele groei remt maar de kiemen niet dood 


BDIH toegelaten

Houdbaarheid 3-6 maanden

Dosering 0,2% tensidebereidingen en emulsies 1%

Dosering: 
1 druppel tot 10 g = ongeveer 3 maanden houdbaar, 
2 druppels tot 10 g = ongeveer 6 maanden houdbaar.

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel