BIO Kokosolie koudgeperst INCI; Cocos Nucifera 100gr

Vorige Artikel 12 van 23 Volgende
€ 3,95

INCI naam: Cocos Nucifera
Herkomst / Omschrijving: Heldere olie, die wordt gewonnen uit de vruchten van de kokospalm en waarvan het smeltpunt tussen 20 en 25°C ligt. Daarom wordt het meestal vast bij kamertemperatuur en moet het voor gebruik een beetje worden opgewarmd of met een spatel uit de flessen met extra brede hals worden gehaald. Het smelt onmiddellijk bij contact met de huid. 

Toepassingsconcentratie : 5-100%

Bijzonderheid / cosmetisch effect:Liefhebbers van de exotische geur van kokos zullen genieten van deze hoogwaardige olie. Door de koude persing blijven het volle aroma en natuurlijk de waardevolle actieve ingrediënten behouden. Kokosolie heeft een zeer hoge smeerbaarheid (dus zeer goed smeerbaar) en trekt snel in zonder een vettig laagje op de huid achter te laten. Hoewel kokosolie geschikt is voor alle huidtypes, heeft dit vooral voordelen voor een droge, gebarsten en gevoelige huid.

Daarnaast is kokosolie ideaal voor haarverzorging. In het geval van droog, broos en schilferig haar kan kokosolie 's nachts wonderen verrichten wanneer het op de hoofdhuid en het haar wordt aangebracht. Wanneer het na het wassen op nat haar wordt aangebracht, helpt het de haarpunten en tegen elektrische ladingen.

Vanwege de natuurlijke (lichte!) zonbeschermingsfactor is kokosolie ook geschikt voor zonnecosmetica, omdat het de zonbeschermingsgrondstoffen effectief kan ondersteunen.

Toepassing: Crèmes, massageproducten, puur op huid en lippen, vetfase (niet verhitten boven 65°C)

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel